Skip to main content

Dr K Dermal Health Care

Dr K Dermal Health Care är ett företag som tillverkar medi-cosmeceuticals som ligger i framkant när det gäller optimal hudhälsa och vad detta i grunden betyder för varje kund. Produktserien distribueras endast via framstående hudvårdssalonger i Sydafrika och globalt.

Under senare år har inflammatoriska tillstånd som allergier och eksem kraftigt ökat. Känslig hud reagerar på många externa stimuli (miljöpåverkan), vilket ofta beror på en defekt, icke optimalt fungerande hudbarriär. Obehag, förhöjd känslighet, uttorkning, fjällning och rodnad är karakteristiska tecken på en känslig hud som saknar ett effektivt försvarssystem.

DrK Dermal Health Care Premium Serum’s återbalanserar inte bara hudens välmående utan behandlar även vanliga hudtillstånd som akne, pigmentering, åldrad hud och känslig hud.

Alla produkter i DrK Dermal Health Care’s sortiment är framtagna för att stärka hudens mikrobiella och fysiska barriärfunktion och att bidra till att skapa en hud med bättre försvar, särskilt för människor som vistas i stadsmiljöer och påfrestande klimat.

Läs mer

För att handla Dr K Dermal Health Care här i webbshoppen måste du redan vara en befintlig kund hos oss sedan tidigare!

Är du nyfiken på Dr K’s produkter och/eller kanske vill prova dem i en behandling vänligen ring oss på: 0522-103 00 eller maila till info@clinique91.se . Tid kan bokas via www.clinique91.se eller via Boka Direkt. TACK för din förståelse!

Välkomna till oss på Clinique´91 i Uddevalla