Skip to main content
 

Vill du ta hål i öronen på ett tryggt och säkert sätt?

Då har du kommit rätt. För det är precis vad Blomdahl gör. Med sterila produkter, hygieniska metoder och hudvänliga smycken sätter vi alltid din hud och din hälsa främst.

MEDICINSK ÖRON­HÅLTAGNING I FYRA STEG

1. MARKERA
Platsen där du vill ha smycket markeras med en kirurgisk märkpenna
2. SPRITA
Huden rengörs noggrant med spritservetter
3. STERILA ENGÅNGSPRODUKTER
Hålen görs med sterila håltagningssmycken som sitter i sterila engångshållare. De delar som du kommer i kontakt med kommer direkt ur den sterila förpackningen.
4. HÅL I ÖRONEN!
Blomdahl’s håltagningssmycken för öronen är utvecklade i samråd med hudläkare, för att passa alla, även dig som redan är allergisk. Du väljer mellan noga utvald plast och titan, av rena medicinska kvaliteter. Ytbeläggningen läggs enbart på de delar som inte kommer i tät kontakt med huden.
De smycken som används när du tar hål i öronen med Blomdahl är inga vanliga örhängen. De är specialdesignade för att hjälpa till med läkningen, och för att du enkelt ska kunna byta till vanliga örhängen efter läkningsperioden.
När det kommer luft till det nytagna hålet i örat läker det bättre. Därför sitter Blomdahls lås alltid fast längst ut på stiftet och kapslar in spetsen. Låset går därmed inte att föra in på stiftet som på vanliga örhängen. På så sätt kommer det alltid luft till det nytagna hålet.
Efter läkningsperioden kan du ta ut håltagningsörhängena och sätta i andra örhängen. Men huden som bildats är tunn och skör, och det tar upp till ett år innan hålen är helt läkta. Hålen har också en tendens att krympa. Blomdahls håltagningsörhängen är därför gjorda för att hålen ska bli en aning större i början och därmed inte skadas lika lätt när du byter örhängen.
Åldersgräns 18 år eller minimum 8 år i målsmans sällskap!

Välkomna till oss på Clinique´91 i Uddevalla