1
1

Varumärken

Vi har noga valt ut varumärken och produkter inom hudvård och skönhet från märken som är ledande på marknaden.

Bioline

Bioline från Italien skapar aktiv hudvård för dig som vill se snabba resultat på din hud. Dessutom erbjuder Bioline de senaste behandlings-teknikerna för alla hudtyper, med det bästa från naturen och det senaste inom vetenskapen.
Bioline ligger mig varmt om hjärtat med mina 25 års erfarenhet av märket.

Nimue

Nimue erbjuder avancerad hudvård med effektiva behandlingar och produkter med exeptionella ingredienser och vetenskapligt bevisade leveranssystem.
AHA-syror är mycket effektiva för att motverka solskador, behandla hyperpigmentering och är även en effektiv behandling vid acne. AHA-syror är organiska syror som utvinns från livsmedel. De förekommer även i den naturliga fysiologiska processen i den mänskliga kroppen.

Dermal Health Care

Ta din hud till nya nivåer med effektiv hudvård från DrK

Ta din hud nya nivåer med hjälp av en effektiv hudvårdsserie med speciellt utvecklade produkter för alla sorters hudtyper, hudtillstånd och hud med specifika behov. Du kan välja att använda en enda eller en kombination av våra unika produkter. Oavsett vad, garanterar vi att du kommer att se ett förbättrat resultat för din hud.

Hudvård av högsta kvalitet tar tid att utveckla och historien om DrK Dermal Health Care började långt innan våra produkter hade lanserats. När du använder våra produkter kan du vara helt säker på att de är ett resultat av flera decenniers forskning, där våra experter har fokuserat på det grundläggande målet, att skapa en välmående hud.

M Picaut Swedish Skincare

M Picaut Swedish Skincare är en exklusiv hudvårdsserie för ansiktet. Ingredienserna har en dokumenterad synbar effekt av Anti Age som sedan kombineras med det renaste naturen kan erbjuda.
Att skapa ekologiska produkter med lyxkänsla utan onödiga utfyllnader är en stor utmaning, men det går. Vi har maximalt med rena, ekologiska ingredienser i våra hudvårdsprodukter som vi kombinerar med exklusiva biopatent, ett modernt tänk och att allt ska vara allergenfritt. Produktionen sker i Sverige med grön el och rent dalsländskt vatten. Inga av våra produkter testas på djur och femton av våra sexton produkter i sortimentet är 100 procent veganska.
Naturligtvis är alla produkter helt fria från mineraloljor, parabener, silikoner, sulfater, onödiga artificiella utfyllnader och färgämnen.

Dermapen 4

Dermapen 4

Dermapen 4 är den mest avancerade microneedlingsverntyget på marknaden och behandlingarna är snabba och säkra med mycket goda resultat.
Dermapen4 använder sig av 16 sterila engångsnålar som gör 1920 hål i huden per sekund med en automatiskt vibrerande funktion, som när den flyttas över hudens yta stimulerar den nyproduktion av naturligt kollagen.

NANNIC NBE

Revolutionerande skönhetsbehandlingar utan kirurgiska ingrepp. Synliga resultat direkt!
En av salongens mest bokade behandling!

En mycket avkopplande behandling där elektromagnetisk energi kombineras med värme och specialutvecklade serum från Nannic.
De aktiva ingredienserna slussas effektivt ner på djupet i huden och ger cellerna energi. Huden stärks upp och tillväxten av nya celler stimuleras. NBE är en säker och effektiv behandling som anpassas individuellt för varje hudtyp och önskat resultat. En banbrytande metod för hudföryngring med omedelbara, synliga effekter och en långsiktig förbättring av hudens struktur.

Pürminerals

PÜR är The Complexion Authority och specialister på hud. Våra produkter är problemlösande makeup som kompletterar dina befintliga hudvårdsprodukter och hjälper dig att uppnå ett naturligt vackert resultat – både med eller utan makeup.

Tänk dig en komplett makeupserie som:
-maximerar effekten av alla hudvårdsprogram
-motverkar och förebygger svåra hudproblem
-levererar kliniska resultat
-ger allt detta utan att du behöver kompromissa det minsta med din personliga stil.

Blomdahl

Vill du ta hål i öronen på ett tryggt och säkert sätt?

Då har du kommit rätt. För det är precis vad Blomdahl gör. Med sterila produkter, hygieniska metoder och hudvänliga smycken sätter vi alltid din hud och din hälsa främst.