Skip to main content
 
 
 
 
 
 
 
 
1
1

Varumärken

Vi har noga valt ut varumärken och produkter inom hudvård och skönhet från märken som är ledande på marknaden.

Nimue

Nimue erbjuder avancerad hudvård med effektiva behandlingar och produkter med exceptionella ingredienser och vetenskapligt bevisade leveranssystem.

Som en av de främsta ledarna inom hudvårdsbranschen är vi välkända för vår överlägsna förståelse av huden och våra effektiva behandlingar för olika hudtillstånd. Nimue är globalt erkänd för sitt moderna hudklassificeringskoncept (miljöpåverkad hud hyperpigmenterad hud, problemhud & interaktiv hud) och sin unika filosofi baserad på fyra behandlingsgrundstenar (anti-age, återställande, anti-oxidanter & avancerat solskydd).

De professionella behandlingsprodukterna tillför optimala koncentrationer av farmaceutiska näringsämnen, anti-oxidanter, phytoceutikala produkter av överlägsen kvalitet, peptider och andra kraftfulla ingredienser där de behövs mest – under hudytan för att aktivt förbättra hudens välbefinnande och utseende.

Bioline logga

Bioline

Bioline skapar framtidens hudvård för dig som vill se verkliga resultat på din hud. Varje produkt är unik med en hög koncentration av aktiva ingredienser. Bioline är innovativt och kombinerar det bästa från naturen med det senaste inom vetenskap. Eftersom naturen inte är perfekt använder Bioline sig av den senaste bioteknologiska forskningen för att förädla och förbättra de aktiva ingredienser som naturen erbjuder.
Från staden Trento i Italien drivs Bioline som är ett familjeföretag. Mycket kärlek, känsla och kunskap ligger bakom varje lansering och det är av stor vikt att kunna erbjuda exklusiva behandlingar och produkter med personliga lösningar för just din hudtyp och dina behov. Produkterna har utvecklats sedan 1979 av ledande forskare i samarbete med universitet. Olika specialister som biologer, farmaceuter, kemister och hudterapeuter skapar produkterna som älskas av miljontals kvinnor och män världen över. Varje produkts resultat och effekt testas av ett certifieringsorgan innan de går ut på marknaden.
Bioline har produkter och behandlingar för både ansikte och kropp, allt noga genomtänkt och av högsta kvalitet. Märket riktar sig till alla hudtyper, från den mest känsliga till den mogna huden.
Bioline ligger mig varmt om hjärtat med mina 25 års erfarenhet av märket.

Pür Skincare

Alla PÜR-älskare vet att PÜR står för hudvårdande makeup men varför finns det då inte hudvårdsprodukter i serien?
Jo då, nu finns det! Äntligen lanseras PÜR Skincare, en hudvårdsserie bestående av 12 retail-produkter för ansiktet med multifunktionella formulas och fräscha dofter. Produkterna kan användas av alla och de innehåller antioxidanta ingredienserna som förebygger och förstärker hudens skydd mot yttre påfrestningar.
Flera produkter innehåller vårt hudvårdande Ceratin Complex och du hittar även niacinamid och aloe vera.

Köp produkter från PÜR Skincare

Dermapen 4

Dermapen 4

Dermapen 4 är den mest avancerade microneedlingsverntyget på marknaden och behandlingarna är snabba och säkra med mycket goda resultat.
Dermapen4 använder sig av 16 sterila engångsnålar som gör 1920 hål i huden per sekund med en automatiskt vibrerande funktion, som när den flyttas över hudens yta stimulerar den nyproduktion av naturligt kollagen.

NANNIC NBE

Revolutionerande skönhetsbehandlingar utan kirurgiska ingrepp. Synliga resultat direkt!
En av salongens mest bokade behandling!

En mycket avkopplande behandling där elektromagnetisk energi kombineras med värme och specialutvecklade serum från Nannic.
De aktiva ingredienserna slussas effektivt ner på djupet i huden och ger cellerna energi. Huden stärks upp och tillväxten av nya celler stimuleras. NBE är en säker och effektiv behandling som anpassas individuellt för varje hudtyp och önskat resultat. En banbrytande metod för hudföryngring med omedelbara, synliga effekter och en långsiktig förbättring av hudens struktur.

NBE Deep skin är den nya generationens microdermabrasion och microneedling. Apparaturen består av patenterade verktyg för en djuprengörande mekanisk peeling kombinerat med en unik mikrokanalsteknik och specialutvecklade serum. De aktiva ingredienserna kan genom de små mikrokanalerna effektivt slussas ner på djupet mellan cellerna. Huden får omedelbart en finare lyster.

NBE Deep Skin är en säker och effektiv behandling som anpassas individuellt för varje hudtyp och önskat resultat. En banbrytande metod för hudföryngring med omedelbara effekter och en långsiktig förbättring av hudens struktur. NBE Deep Skin kan med fördel kombineras med NBE Radiofrekvens behandlingar.

Pür Makeup

PÜR är en makeupserie som kombinerar den renaste och absolut högsta kvalitén på mikroniserade mineraler med avancerade hudvårdande ingredienser. Genom att kombinera rena mineralpigment med hudvårdande ingredienser som ger bevisade resultat är PÜRs produkter både hudvård och makeup. Formulan är kliniskt testad med den senaste anti-ageing-teknologin som kapslar in aktiva nyckelingredienser för att bekämpa hudens åldrande. Alla PÜRs makeup-produkter är fria från olja, alkohol, talk, dofter och kemiska färgämnen. De är mångfunktionella, passar alla och har ett brett spektra vad gäller färger och nyanser.

PÜR är The Complexion Authority med fokus på foundations som alla har hudvårdande egenskaper med Ceretin Complex som består av:

• Kiralt korrigerad Retinol (A-vitamin)
• Magnoliaextrakt som dämpar inflammationer
• Ceramider som återfuktar maximalt
• Waltheriaextrakt som reducerar ojämn pigmentering
• Peptider som reducerar ålderstecken
• L-lactid acid som dämpar inflammationer
• C- & E-vitaminer, effektiva antioxidanter
• Sheasmör som återfuktar och ger näring
• Hyaluronsyra som återfuktar huden långvarigt

Du ska kunna förvänta dig en makeup som håller och sitter hela dagen, därför innehåller PÜRs produkter också ett ”energikomplex” Energy Complex, som stimulerar huden tillsammans med Ceretin® Complex.

PÜR är specialister på hud. Våra produkter är problemlösare som kompletterar dina befintliga hudvårdsprodukter och hjälper dig att uppnå ett naturligt vackert resultat – både med eller utan makeup. Med våra kompletta och trendriktiga färger, behöver du aldrig kompromissa med din personliga stil bara för att du vill se fräsch och naturlig ut.

PÜR är en komplett makeupserie som:

• maximerar effekten av alla hudvårdsprogram
• motverkar och förebygger svåra hudproblem
• levererar kliniska resultat
• ger allt detta utan att du behöver kompromissa det minsta med din personliga stil.

Serien passar alla hudtyper – genom hela livet.

Köp produkter från PÜR Makeup

Butter London logga till varumärkessidan

butterLONDON™

butterLONDON™ grundades 2005 med inspiration från den kaxiga atmosfären från Londons gator.

Målet: att skapa produkter som är bra produkter utan att kompromissa med färg, kvalitet och prestanda. Varje bra idé startar oftast med ett enkelt problem och butterLONDON ville utmana utbudet som fanns, vilket var nagellack som inte alltid var bra för nageln och ett begränsat färgutbud. Efter den häpnadsväckande framgången med de enastående nagellacken tog butter London fram makeup för ansikte, läppar och ögon under samma filosofi som nagellacken.

Under 2018 utökade varumärket sortimentet och kunde nu även erbjuda hudvårdsinspirerad nagel-, hand-, fot- och kroppsvård. butterLONDON är idag ett s.k 10-free nagellacksvarumärken med kosmetiska produkter som står för Clean Beauty och Feel Good Beauty med strävan att må bra och göra bra produkter för alla hudtyper och etniciteter.

Varumärkets symbol är den ikoniska korpen vid namn Branwen – en av de sex fängslande korparna på Tower of London. Det sägs att om korparna överger palatset kommer kronan falla och Storbritannien med den. Branwen, som du hittar på alla butterLONDONs förpackningar, har fått sitt namn från den walesiska kärleks- och skönhetsgudinnan och vakar över varumärkets produkter.

LÄR KÄNNA BRANWEN – Vår kungliga beskyddare som vakar över varumärkets skatter…

Håll utkik efter varumärkets symbol, den ikoniska korpen vid namn Branwen, med pärlhalsband runt halsen och kunglig krona som pryder dess hjässa. En lojal fågel, precis som de sex fängslande korparna som bor på Tower of London. Enligt historien vakar korparna över palatset och om de överger det kommer kronan att falla och Storbritannien med den.

Inspirerad av denna legendariska berättelse sprider butterLONDONs™ korp stjärnglans och elegans över varumärket och uttrycker sig genom en rad snygga tillbehör som sin dödskallemedaljong som symboliserar makt och lojalitet.

Branwen har fått sitt namn efter den waleskska kärleks- och skönhetsgudinnan och vakar på ett lekfullt sätt över våra premiumprodukter från butterLONDON™.

Köp produkter från butterLONDON

Algologie

NATURLIG HUDVÅRD FÖR ALLA

ALGOLOGIE erbjuder naturlig och effektiv hudvård som vitaliserar hudens cellulära aktivitet för att återuppliva dess naturliga mekanismer. Vi är stolta över att erbjuda produkter som är både skonsamma och effektiva. Våra produkter är utformade för att skydda din hud mot föroreningar, bekämpa åldrande och ge antioxidanter.

ALGOLOGIE bygger på stamceller från marina aktiva ingredienser, tång och kustväxter, mineraler, ultrarent havsvatten, aktiva ingredienser av naturligt ursprung, vegetabiliska oljor och milda, säkra och hudvänliga konserveringsmedel. Välkommen till en värld av naturlig skönhet med ALGOLOGIE.

ALGO 4® KOMPLEX

ALGO 4® LE COMPLEXE MARIN BREVETÉ BIO-STIMULANT är ett av ALGOLOGIE patenterat komplex (ALGO 4®). Detta verkliga tillskott av cellulär energi består av algstamceller – undaria pinnatifida och porphyridium cruentum – och kustväxter – rock samphire och blue thistle. ALGO 4® vitaliserar hudens naturliga mekanismer genom att vitalisera cellulär aktivitet för att öka dess försvar mot dagliga aggressioner.

ALGOLOGIE är engagerade i att skydda miljön och bevara marina ekosystem genom att stödja forskning om alger och representerar en idealiska kombinationen av effektivitet och respekt för det marina ekosystemet.

Köp produkter från Algologie här

Combinal

Tänk att vakna på morgonen med perfekt naturliga fransar och bryn. Det har aldrig varit så enkelt! Combinal är specialister på avancerade produkter och behandlingar som gör det möjligt.
Sedan starten för över 60 år sedan har Combinal riktat sig exklusivt till den professionella marknaden med högkvalitativa behandlingar. Här finns allt du behöver för att få ut mest av dina egna fransar och bryn. Hela sortimentet vidareutvecklas kontinuerligt och tillverkas hantverksmässigt i egen fabrik i Wien, Österrike.

I behandllingsutbudet finns effektiva, skonsamma och vårdande behandlingar.

  • Frans- och brynfärger
  • Eyelash/Brow Lifting
  • Keratin-behandling

Blomdahl

Vill du ta hål i öronen på ett tryggt och säkert sätt?

Då har du kommit rätt. För det är precis vad Blomdahl gör. Med sterila produkter, hygieniska metoder och hudvänliga smycken sätter vi alltid din hud och din hälsa främst.

Åldersgräns 18 år eller minimum 8 år i målsmans sällskap.

Välkomna till oss på Clinique´91 i Uddevalla