Skip to main content
 
 
 
 
 
 
 
 
1
1

Varumärken

Vi har noga valt ut varumärken och produkter inom hudvård och skönhet från märken som är ledande på marknaden.

Bioline logga

Bioline

Bioline skapar framtidens hudvård för dig som vill se verkliga resultat på din hud. Varje produkt är
unik med en hög koncentration av aktiva ingredienser. Bioline är innovativt och kombinerar det bästa från naturen med det senaste inom vetenskap. Eftersom naturen inte är perfekt använder Bioline sig av den senaste bioteknologiska forskningen för att förädla och förbättra de aktiva ingredienser som
naturen erbjuder.
Från staden Trento i Italien drivs Bioline som är ett familjeföretag. Mycket kärlek, känsla och kunskap
ligger bakom varje lansering och det är av stor vikt att kunna erbjuda exklusiva behandlingar och
produkter med personliga lösningar för just din hudtyp och dina behov. Produkterna har utvecklats sedan 1979 av ledande forskare i samarbete med universitet. Olika specialister som biologer, farmaceuter, kemister och hudterapeuter skapar produkterna som älskas av miljontals kvinnor och män världen över. Varje produkts resultat och effekt testas av ett certifieringsorgan innan de går ut på marknaden.
Bioline har produkter och behandlingar för både ansikte och kropp, allt noga genomtänkt och av
högsta kvalitet. Märket riktar sig till alla hudtyper, från den mest känsliga till den mogna huden.
Bioline ligger mig varmt om hjärtat med mina 25 års erfarenhet av märket.

Nimue

Nimue erbjuder avancerad hudvård med effektiva behandlingar och produkter med exceptionella ingredienser och vetenskapligt bevisade leveranssystem.

Som en av de främsta ledarna inom hudvårdsbranschen är vi välkända för vår överlägsna förståelse av huden och våra effektiva behandlingar för olika hudtillstånd. Nimue är globalt erkänd för sitt moderna hudklassificeringskoncept (miljöpåverkad hud hyperpigmenterad hud, problemhud & interaktiv hud) och sin unika filosofi baserad på fyra behandlingsgrundstenar (anti-age, återställande, anti-oxidanter & avancerat solskydd).

De professionella behandlingsprodukterna tillför optimala koncentrationer av farmaceutiska näringsämnen, anti-oxidanter, phytoceutikala produkter av överlägsen kvalitet, peptider och andra kraftfulla ingredienser där de behövs mest – under hudytan för att aktivt förbättra hudens välbefinnande och utseende.

Köp produkter från Nimue här

Dermal Health Care

Ta din hud till nya nivåer med effektiv hudvård från DrK

Ta din hud nya nivåer med hjälp av en effektiv hudvårdsserie med speciellt utvecklade produkter för alla sorters hudtyper, hudtillstånd och hud med specifika behov. Du kan välja att använda en enda eller en kombination av våra unika produkter. Oavsett vad, garanterar vi att du kommer att se ett förbättrat resultat för din hud.

Hudvård av högsta kvalitet tar tid att utveckla och historien om DrK Dermal Health Care började långt innan våra produkter hade lanserats. När du använder våra produkter kan du vara helt säker på att de är ett resultat av flera decenniers forskning, där våra experter har fokuserat på det grundläggande målet, att skapa en välmående hud.

Köp produkter från DrK Dermal Health Care här 

M Picaut Swedish Skincare

M Picaut Swedish Skincare är en exklusiv hudvårdsserie för ansiktet. Ingredienserna har en dokumenterad synbar effekt av Anti Age som sedan kombineras med det renaste naturen kan erbjuda.
Att skapa ekologiska produkter med lyxkänsla utan onödiga utfyllnader är en stor utmaning, men det går. Vi har maximalt med rena, ekologiska ingredienser i våra hudvårdsprodukter som vi kombinerar med exklusiva biopatent, ett modernt tänk och att allt ska vara allergenfritt. Produktionen sker i Sverige med grön el och rent dalsländskt vatten. Inga av våra produkter testas på djur och femton av våra sexton produkter i sortimentet är 100 procent veganska.
Naturligtvis är alla produkter helt fria från mineraloljor, parabener, silikoner, sulfater, onödiga artificiella utfyllnader och färgämnen.

Köp produkter från M Picaut här

Dermapen 4

Dermapen 4

Dermapen 4 är den mest avancerade microneedlingsverntyget på marknaden och behandlingarna är snabba och säkra med mycket goda resultat.
Dermapen4 använder sig av 16 sterila engångsnålar som gör 1920 hål i huden per sekund med en automatiskt vibrerande funktion, som när den flyttas över hudens yta stimulerar den nyproduktion av naturligt kollagen.

NANNIC NBE

Revolutionerande skönhetsbehandlingar utan kirurgiska ingrepp. Synliga resultat direkt!
En av salongens mest bokade behandling!

En mycket avkopplande behandling där elektromagnetisk energi kombineras med värme och specialutvecklade serum från Nannic.
De aktiva ingredienserna slussas effektivt ner på djupet i huden och ger cellerna energi. Huden stärks upp och tillväxten av nya celler stimuleras. NBE är en säker och effektiv behandling som anpassas individuellt för varje hudtyp och önskat resultat. En banbrytande metod för hudföryngring med omedelbara, synliga effekter och en långsiktig förbättring av hudens struktur.

NBE Deep skin är den nya generationens microdermabrasion och microneedling. Apparaturen består av patenterade verktyg för en djuprengörande mekanisk peeling kombinerat med en unik mikrokanalsteknik och specialutvecklade serum. De aktiva ingredienserna kan genom de små mikrokanalerna effektivt slussas ner på djupet mellan cellerna. Huden får omedelbart en finare lyster.

NBE Deep Skin är en säker och effektiv behandling som anpassas individuellt för varje hudtyp och önskat resultat. En banbrytande metod för hudföryngring med omedelbara effekter och en långsiktig förbättring av hudens struktur. NBE Deep Skin kan med fördel kombineras med NBE Radiofrekvens behandlingar.

Pürminerals

PÜR är en makeupserie som kombinerar den renaste och absolut högsta kvalitén på mikroniserade mineraler med avancerade hudvårdande ingredienser. Genom att kombinera rena mineralpigment med hudvårdande ingredienser som ger bevisade resultat är PÜRs produkter både hudvård och makeup. Formulan är kliniskt testad med den senaste anti-ageing-teknologin som kapslar in aktiva nyckelingredienser för att bekämpa hudens åldrande. Alla PÜRs makeup-produkter är fria från olja, alkohol, talk, dofter och kemiska färgämnen. De är mångfunktionella, passar alla och har ett brett spektra vad gäller färger och nyanser.

PÜR är The Complexion Authority med fokus på foundations som alla har hudvårdande egenskaper med Ceretin Complex som består av:

• Kiralt korrigerad Retinol (A-vitamin)
• Magnoliaextrakt som dämpar inflammationer
• Ceramider som återfuktar maximalt
• Waltheriaextrakt som reducerar ojämn pigmentering
• Peptider som reducerar ålderstecken
• L-lactid acid som dämpar inflammationer
• C- & E-vitaminer, effektiva antioxidanter
• Sheasmör som återfuktar och ger näring
• Hyaluronsyra som återfuktar huden långvarigt

Du ska kunna förvänta dig en makeup som håller och sitter hela dagen, därför innehåller PÜRs produkter också ett ”energikomplex” Energy Complex, som stimulerar huden tillsammans med Ceretin® Complex.

PÜR är specialister på hud. Våra produkter är problemlösare som kompletterar dina befintliga hudvårdsprodukter och hjälper dig att uppnå ett naturligt vackert resultat – både med eller utan makeup. Med våra kompletta och trendriktiga färger, behöver du aldrig kompromissa med din personliga stil bara för att du vill se fräsch och naturlig ut.

PÜR är en komplett makeupserie som:

• maximerar effekten av alla hudvårdsprogram
• motverkar och förebygger svåra hudproblem
• levererar kliniska resultat
• ger allt detta utan att du behöver kompromissa det minsta med din personliga stil.

Serien passar alla hudtyper – genom hela livet.

Combinal

Tänk att vakna på morgonen med perfekt naturliga fransar och bryn. Det har aldrig varit så enkelt! Combinal är specialister på avancerade produkter och behandlingar som gör det möjligt.
Sedan starten för över 60 år sedan har Combinal riktat sig exklusivt till den professionella marknaden med högkvalitativa behandlingar. Här finns allt du behöver för att få ut mest av dina egna fransar och bryn. Hela sortimentet vidareutvecklas kontinuerligt och tillverkas hantverksmässigt i egen fabrik i Wien, Österrike.

I behandllingsutbudet finns effektiva, skonsamma och vårdande behandlingar.

  • Frans- och brynfärger
  • Eyelash/Brow Lifting
  • Keratin-behandling

Blomdahl

Vill du ta hål i öronen på ett tryggt och säkert sätt?

Då har du kommit rätt. För det är precis vad Blomdahl gör. Med sterila produkter, hygieniska metoder och hudvänliga smycken sätter vi alltid din hud och din hälsa främst.

Åldersgräns 18 år eller minimum 8 år i målsmans sällskap.

Välkomna till oss på Clinique´91 i Uddevalla