Skip to main content
 

Behandlingar

- Dermapen 4

Dermapen 4

Dermapen 4 Konsultation

Du kommer att få frågor om din eventuella sjukdomshistoria och om du genomgått andra liknande behandlingar. Dermapen 4-behandling är en micronålsbehandling där man med hjälp av sterila nålar, som förs över huden, slussar ner aktiva ämnen. Samtidigt skapar man en kontrollerad skada i huden som stimulerar hudens celler att reparera skadan genom att frigöra tillväxtfaktorer och producera mer kollagen. Den stimulering av hudens celler som en Dermapen-behandling bidrar till kan liknas vid effekten av fraktionerad laser, men med kortare återhämtningstid. Behandlingsmetoden är också mer djupgående än en exempelvis kemisk peeling. Att kombinera Dermapen 4-behandlingar med skin booster-behandling är det mest gynnsamma sättet att behandla fina linjer och rynkor.

Dermapen har en rad olika användningsområden, framför allt kan Dermapen förbättra:

– Rynkor och fina linjer
– Acneärr
– Upphöjda ärr
– Pigmenteringar

Dermapen 4 är en avancerad micronåls-behandling som med hjälp av 12 sterila nålar stimulerar huden på olika sätt som t ex att öka hudens egen produktion av kollagen och därmed minska fina linjer och slapp hud, minska pigmenteringar, förbättra ärr mm.
Behandlingen är avsedd i första hand för ansiktet men händer, hals och dekolletage kan även behandlas. Aktiva ämnen slussas ned genom de microkanaler som bildats, samtidigt som det sker en naturlig reaktion då kroppen vill reparera skadan; det är då tillväxtfaktorer frigörs och celler i huden börjar producera nytt kollagen.

Konsultation inför din behandling med Dermapen 4 är det första steget där vi lägger upp en behandlingsplan anpassad för just dig. Tillsammans går vi igenom ditt behandlingsbehov, vilket resultat du eftersträvar och vilka effekter vi kan uppnå med behandlingen. Kom förbered och tänk igenom vilka frågor du har om behandlingen generellt.

Konsultation ingår när du bokar en Dermapen 4 + Über PRO Peel Ansikte
30 minuter 295 kronor

Dermapen ÜBER PRO PEEL Ansiktsbehandling

Denna ansiktsbehandling passar perfekt att göra före/mellan/efter dina Dermapen-behandlingar, komplettera till andra behandlingar eller som en liten askungebehandling.
I alla Dermapen’s behandlingar ingår nu Über PRO PEELS – en kemisk peel som effektiviserar resultaten av Dermapenbehandlingarna. Högkvalitativa och väl beprövade ingredienser som f ex mandelsyra, mjölksyra, hyaluronsyra, kojicsyra, , niacinamid och kopparpeptider förbättrar hudstrukturen, reducerar fina linjer, behandlar orenheter, ger lyster och ljusar upp pigmenteringar.

För er som redan startat Dermapen’s behandlingar kan ni lägga till denna PEELS för endast 300:-/område, ord.pris 500:-.

45 minuter 995 kronor

Dermapen 4 + Über PRO Peel Ansikte

Microneedling blir alltmer populär som behandlingsmetod för en rad olika hudproblem. Enkelt förklarat, orsakar Dermapen 4™en kontrollerad skada i huden med hjälp av nålar. Som en naturlig reaktion på nålningen vill kroppen reparera skadan och börjar producera nytt kollagen. Det bildas även nya kapillärer i huden. Resultatet blir en föryngring samt en förbättring av hudens struktur och kondition. Kan behandla alla hudtyper och hudfärger. Dermapen lanserade det första mekaniska microneedling-verktyget och är fortfarande marknadsledande världen över. Nya Dermapen 4 är digital, gör upp till 1920 mikrokanaler i huden per sekund med hjälp av 16 tunna medicinska engångsnålar. Under behandlingen slussas uppbyggande och näringsrika behandlingspreparat ned i huden. Oftast behövs en behandlingskur på 3-6 behandlingar, beroende på hudens kondition och tillstånd.
Läs mer

Dermapen 4 Ansikte & Hals + Über pro peel

Skriv om din huds historia med Dermapen 4

I våra Dermapenbehandlingar så ingår alltid ÜBER PRO peel som är en kemisk peeling från Dermapen. En effektiv peeling som appliceras direkt efter behandling med Dermapen. En fantastisk peeling som reducerar fina linjer, jämnar ut hudton och hudstrukturen samt ger en omedelbar lyster.

75 minuter 3 495 kronor

Dermapen 4 Ansikte, Hals & Decolletage + Über pro peel

I våra Dermapenbehandlingar så ingår alltid ÜBER PRO peel som är en kemisk peeling från Dermapen. En effektiv peeling som appliceras direkt efter behandling med Dermapen. En fantastisk peeling som reducerar fina linjer, jämnar ut hudton och hudstrukturen samt ger en omedelbar lyster.

75 minuter 3 995 kronor

Välkomna till oss på Clinique´91 i Uddevalla