Skip to main content

Algologie

NATURLIG HUD- & KROPPSVÅRD FÖR ALLA

ALGOLOGIE erbjuder naturlig och effektiv hudvård som vitaliserar hudens cellulära aktivitet för att återuppliva dess naturliga mekanismer. Vi är stolta över att erbjuda produkter som är både skonsamma och effektiva. Våra produkter är utformade för att skydda din hud mot föroreningar, bekämpa åldrande och ge antioxidanter.

ALGOLOGIE bygger på stamceller från marina aktiva ingredienser, tång och kustväxter, mineraler, ultrarent havsvatten, aktiva ingredienser av naturligt ursprung, vegetabiliska oljor och milda, säkra och hudvänliga konserveringsmedel. Välkommen till en värld av naturlig skönhet med ALGOLOGIE.

ALGO 4® KOMPLEX

ALGO 4® LE COMPLEXE MARIN BREVETÉ BIO-STIMULANT är ett av ALGOLOGIE patenterat komplex (ALGO 4®). Detta verkliga tillskott av cellulär energi består av algstamceller – undaria pinnatifida och porphyridium cruentum – och kustväxter – rock samphire och blue thistle. ALGO 4® vitaliserar hudens naturliga mekanismer genom att vitalisera cellulär aktivitet för att öka dess försvar mot dagliga aggressioner.

ALGOLOGIE är engagerade i att skydda miljön och bevara marina ekosystem genom att stödja forskning om alger och representerar en idealiska kombinationen av effektivitet och respekt för det marina ekosystemet.

Välkomna till oss på Clinique´91 i Uddevalla